Geonius gaat samenwerking aan met Resource House

Is het mogelijk een designhuis te bouwen dat volledig bestaat uit hergebruikte materialen, hoog comfort biedt en betaalbaar is? Ja! Dat bewijst het Resource House: het eerste pop-up woonhuis in Nederland dat echt circulair is. Dus geen nieuwe materialen die ooit gerecycled kunnen worden, maar van materialen die daadwerkelijk hergebruikt zijn. Van voordeur tot toiletpot, van dakpan tot gootsteen...alle materialen krijgen in het Resource House een tweede leven. Geonius heeft deze kans aangegrepen en is benoemd tot officiƫle samenwerkingspartner van het Resource House, waarbij we systemen gaan ontwikkelen die het hergebruik van materialen binnen de woningbouw optimaliseren.

Help mee
U, als onderneming, kunt meehelpen dit project tot een succes te maken. Wij vinden het geweldig als u middels een donatie via de crowdfundingcampagne dit project een warm hart toedraagt.
Ga naar de crowdfundingcampagne en doe een bijdrage.

Onze materialen raken op...dat moet en kan anders!
We nemen geen genoegen met de wegwerpmaatschappij waarin we leven. Het tekort aan grondstoffen en de hoge kosten als resultaat van de tegenwoordige sloopwerkzaamheden vragen om een meer respectvolle omgang. DE bouwmaterialen liggen letterlijk voor het oprapen, maar belanden nu op de stort. Daar gaan wij verandering in brengen! Voor de bouw van het Resource House worden alleen materialen gebruikt die duurzaam gewonnen zijn, zodat onze kostbare grondstoffen gespaard blijven en onze CO2 uitstoot aanzienlijk verminderd. Met deze pilotwoning willen we vooral laten zien dat het anders moeten ook echt anders kan. Het ontwerp wordt na realisatie grondig getest en binnen twee jaar vertaald naar een optimale blauwdruk van een duurzame, betaalbare en prefab designwoning voor particulieren.

Meer informatie op Resourcehouse.nl.