Over Geonius

Geonius is een middelgroot interdisciplinair ingenieursbureau met brede expertise binnen de GWW- en bouwsector. Door onze unieke combinatie van vakkennis op het gebied van wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water, landschap, archeologie en ecologie zijn wij goed in staat mee te denken met de klant en projecten zelfstandig uit te voeren. Grenzen tussen de verschillende divisies vervagen, waardoor steeds meer projecten integraal door ons worden uitgevoerd.

Wij werken voor de aannemerij, overheden, ingenieursbureaus, particulieren en bedrijven in zowel binnen- als buitenland.

Wij hechten veel waarde aan onze positieve bedrijfscultuur; wij zetten ons gezamenlijk in om een omgeving te creëren waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn, waarin iedereen gelijk is en je elkaar kunt vertrouwen. Hierdoor bestaat Geonius uit betrokken en verantwoordelijke medewerkers.

De gewoonste zaak

Wij zijn trots op onze bedrijfscultuur en onze medewerkers, zij maken Geonius immers tot een succes. Bekijk onze bedrijfsfilm De gewoonste zaak en krijg een nog beter beeld van onze organisatie.

De gewoonste zaak:
Productie/regie: Ayupolak.nl Art direction/concept: Anolog.nl Camera/geluid: Deobserveerders.nl